Kovesi, spionata de israelieni: Pozitia Ambasadei Israelului

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 20:22
1128 citiri
Kovesi, spionata de israelieni: Pozitia Ambasadei Israelului
Foto: Arhiva/Ziare.com

Ambasada Israelului la Bucuresti a precizat miercuri ca autoritatile israeliene nu sunt implicate in cazul prezentat de mass-media din Romania privind incercarile de intimidare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, de catre fosti ofiteri de informatii israelieni, misiunea diplomatica aratand ca ancheta ii vizeaza pe angajatii unei companii private.

Kovesi, spionata de fosti agenti Mossad: Reactia sefei DNA (Video)

"Ambasada Statului Israel doreste sa clarifice - referitor la situatia facuta publica azi de mass-media din Romania - faptul ca autoritatile israeliene nu sunt implicate in acest caz. Dorim sa subliniem ca ancheta ii vizeaza pe angajatii unei companii private, care nu are legatura cu vreo institutie de stat israeliana", se precizeaza intr-un comunicat al Ambasadei.

Tatal lui Kovesi i-a denuntat pe spionii israelieni: Telefoane in toiul noptii la fostul sot si fratele sefei DNA (Surse)

DIICOT a informat miercuri ca Weiner Ron si Geclowicz David, cei doi angajati ai ...citeste mai departe despre "Kovesi, spionata de israelieni: Pozitia Ambasadei Israelului" pe Ziare.com

#reactie ambasada Israel Kovesi spioni, #pozitie ambasada Israel Kovesi, #Kovesi spionata israelieni , #Stiri Administratie