Kovesi, spionata de israelieni: Un roman a fost retinut (Surse)

Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 09:15
1218 citiri
Kovesi, spionata de israelieni: Un roman a fost retinut (Surse)
Foto: Arhiva Ziare.com

Noi audieri si perchezitii au avut loc in dosarul Black Cube, in care mai multi cetateni israelieni, angajati ai firmei Black Cube, sunt suspectati ca au incercat sa o intimideze si ca au spionat-o pe Laura Codruta Kovesi.

Surse judiciare au declarat pentru Ziare.com, ca in noaptea de marti spre miercuri, procurorii DIICOT au retinut o persoana care era interfata dintre firma Black Cube si beneficiari. Cel retinut este un cetatean roman, fost ofiter SRI, au precizat sursele citate.

Amintim ca in acest dosar doi angajati ai firmei Black Cube, Ron Weiner si David Geclowicz, au fost tinuti mai multe luni in stare de arest preventiv (din 3 aprilie pana in 22 iulie), iar apoi au fost plasati in arest la domiciliu.

Procurorii DIICOT ii acuza pe cei doi de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, acces ilegal la un sistem informatic, transfer neautorizat ...citeste mai departe despre "Kovesi, spionata de israelieni: Un roman a fost retinut (Surse)" pe Ziare.com

#roman retinut santaj Kovesi, #roman retinut Kovesi israelieni, #Kovesi spionata israelieni , #Stiri Administratie