La moartea Reginei

Marti, 02 August 2016, ora 06:43
873 citiri
La moartea Reginei

Putini am fost, multi am ramas! E tot ce pot sa spun privind spectacolul pe care il ofera ipocrizia revarsata de pe mai toate ecranele dupa moartea Reginei Ana.

La vreme de vacante, in plina canicula, cu liderii politici retrasi care pe unde, cand mai trebuie acoperite suferintele "academice" ale lui Ponta si Oprea, pica tare bine la rating un mare eveniment care sa mai poata fi exploatat si in cheie emotionala, nu-i asa?

Sunt cinica? Nu eu. De ce nu ii cred pe cei carora le siroiesc lacrimi de crocodil pe microfoane? Pentru ca apetenta pentru monarhie si-au descoperit-o abia dupa ce monarhia a murit de fapt in Romania, adica dupa ce Casa Regala fost cucerita de omul lui Ion Iliescu, si asezata cuminte, fara voia Regelui, chiar impotriva vointei Sale, dupa cum spun voci autorizate, la remocra nu doar a Republicii, ci chiar a sistemului politic corupt si ticalosit.

Pentru mine, ca monarhista veche, vremea tristetii mari a inceput cand am vazut izolarea Regelui si a Reginei, ...citeste mai departe despre "La moartea Reginei" pe Ziare.com

#moarte Regina Ana, #Duda murit regina Ana , #Stiri Administratie