La un pas de greva, medicii avertizeaza: Se poate ajunge la situatii incontrolabile

Luni, 17 August 2015, ora 13:04
1034 citiri
La un pas de greva, medicii avertizeaza: Se poate ajunge la situatii incontrolabile
Foto: Arhiva Ziare.com

Starea de nervozitate a medicilor, care asteapta majorari salariale, este atat de mare incat se poate ajunge la situatii incontrolabile, iar daca nu va fi un consens in urma negocierilor, s-ar putea sa fie consecinte mai grave decat greva, a spus dr. Florin Chirculescu, dupa discutii la Ministerul Sanatatii.

Presedintele Federatiei Sindicatelor Medicilor "Dr. Ioan Cantacuzino", dr. Florin Chirculescu, a declarat, luni, dupa ce a discutat cu reprezentantii Ministerului Sanatatii (MS), ca trebuie luate hotarari inaintea termenelor legale prin care se poate ajunge la greva.

"Starea de nervozitate este atat de mare incat se poate ajunge la situatii incontrolabile. Sunt lucruri mult mai grave decat greva, putem sa nu ajungem la un consens, dar asta inseamna ca peste patru ani nu vor mai fi 13.500 de medici in spitale, s-ar putea sa mai ramana 6.000, ceea ce este o consecinta cu mult mai grava decat o greva", a spus dr. Florin Chirculescu, seful Sectiei de chirurgie toracica de la ...citeste mai departe despre "La un pas de greva, medicii avertizeaza: Se poate ajunge la situatii incontrolabile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#medici greva generala, #medici spital negocieri Ministerul Sanatatii, #salarii majorate medici , #Stiri Administratie