Lactate Bradet isi reia activitatea

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 20:35
1641 citiri
Lactate Bradet isi reia activitatea
Foto: Facebook/Lactate Bradet

Fabrica Lactate Bradet, inchisa la inceputul lunii martie, dupa ce in branza de vaci produsa a fost gasita bacteria E.coli, isi va relua activitatea saptamana aceasta, dupa ce a obtinut avizele de la Directia de Sanatate Publica (DSP) si Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Arges.

Lactate Bradet isi va relua activitatea "intr-o zi-doua", dupa ce a obtinut avizele necesare de la DSP si DSVSA Arges, a declarat, miercuri, administratorul fabricii, Marius Badea, conform News.ro.

El a precizat ca angajatilor fabricii li s-au facut analizele la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, iar rezultatele acestora au iesit conform normelor.

Directorul DSVSA Arges, Gelu Lupu, a declarat ca o echipa din institutie a mers, miercuri, la sediul Lactate Bradet si ca din punctul de vedere al inspectorilor din domeniul sigurantei alimentelor fabrica "nu are niciun fel de probleme".

De asemenea, administratorul fabricii a mai spus ca in decizia de a relua productia ...citeste mai departe despre "Lactate Bradet isi reia activitatea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Lactate Bradet reia activitate, #Latate Bradet redeschide, #Lactate Bradet Ecoli, #Lactate Bradet scandal , #Stiri Administratie