Lactate cu E-Coli? ANSVSA: Laptele provenit din fermele din Arges si Dolj nu are probleme

Joi, 03 Martie 2016, ora 15:29
1351 citiri
Lactate cu E-Coli? ANSVSA: Laptele provenit din fermele din Arges si Dolj nu are probleme
Foto: Ziare.com

Laptele provenit din toate fermele din Romania este un lapte conform si poate pleca fara probleme catre procesare, iar primele rezultate pe analizele prelevate de la fermele din Arges si Dolj sunt negative, a declarat, joi, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Andrei Butaru.

"In urma controalelor facute pana acum nu exista probleme in fermele din Romania. Laptele este conform si poate pleca catre procesare fara alte rezerve. La ora la care discutam vorbim de toate fermele din Romania", a explicat presedintele ANSVSA.

In ceea ce priveste rezultatele probelor prelevate de la cele doua ferme din Arges si Dolj, seful ANSVSA a subliniat ca le va face publice in momentul in care vor fi finalizate, insa primele probe au iesit negative, iar altele mai sunt in lucru.

E-coli in lactate - Patronul Bradet, in lacrimi: Am inchis fabrica. Nu cred ca ne mai revenim (Video)

"Noi facem controale in fermele din Arges si Dolj pentru ...citeste mai departe despre "Lactate cu E-Coli? ANSVSA: Laptele provenit din fermele din Arges si Dolj nu are probleme" pe Ziare.com

#ANSVSA analiza lapte ferme, #analize lapte branza Bradet, #scandal branza Bradet, #E Coli branza Bradet , #Stiri Administratie