Lasati masinile acasa - Bucurestiul, printre cele mai aglomerate orase ale lumii

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 17:29
1810 citiri
Lasati masinile acasa - Bucurestiul, printre cele mai aglomerate orase ale lumii
Foto: Ziare.com

Faptul ca Bucurestiul este foarte aglomerat stim cu totii si multi dintre noi simtim asta pe propria piele. Un studiu recent arata insa ca cel mai mare oras al tarii este printre cele mai aglomerate din lume.

Intr-un top mondial al celor mai mari blocaje rutiere urbane, Bucurestiul ocupa locul 5, cu intarzieri de 103 ore pe an, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Concret, la o calatorie medie de 30 de minute cu masina prin oras, Bucurestiul a inregistrat 103 ore de intarziere intr-un an, fiind devansat doar de Instanbul (110 ore), Mexico City (110 ore), Moscova (109 ore) si St. Petersburg (104 ore), se arata intr-un studiu realizat de TomTom.

Principala solutie la aglomeratia din Bucuresti

Specialistii in psihologia transportului de la Asociatia de Psihologie si Siguranta Rutiera "PsihoTrafiQ" considera ca ambuteiajele duc implicit la nervozitate si la cresterea accidentelor cauzate de reactiile impulsive.

In acelasi timp, blocajele se petrec din cauza numarului ...citeste mai departe despre "Lasati masinile acasa - Bucurestiul, printre cele mai aglomerate orase ale lumii" pe Ziare.com

#aglomeratie bucuresti, #Bucuresti oras aglomerat , #Stiri Administratie