Laura Codruta Kovesi nu a plagiat, a decis CNATDCU

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 13:01
929 citiri
Laura Codruta Kovesi nu a plagiat, a decis CNATDCU
Foto: Arhiva Ziare.com

Consiliul General al CNATDCU a decis joi ca Laura Codruta Kovesi nu a plagiat in lucrarea sa "Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal", propunerea fiind de mentinere a titlului de doctor.

Membrii Consiliul General al CNATDCU au stabilit ca nu exista nereguli grave in lucrarea de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, a declarat pentru Mediafax presedintele Comisiei de Stiinte Juridice a Consiliului, Mircea Adrian Bob.

Comisia de Etica din cadrul Universitatii de Vest Timisoara a anuntat, pe 17 noiembrie, ca 564 de randuri din lucrarea de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, numita "Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal", sunt similare cu alte surse, iar in ceea ce priveste sesizarea facuta privind plagiatul, specialistii au transmis ca aceasta este partial fondata.

Sursa citata a mai aratat ca au fost consultate toate documentele puse la dispozitie de catre autorii sesizarii si de catre persoana vizata, verificand fiecare paragraf din teza ce ...citeste mai departe despre "Laura Codruta Kovesi nu a plagiat, a decis CNATDCU" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi nu a plagiat doctorat , #Stiri Administratie