Legalizarea si impozitarea "plicului" pentru medici: Masura nu a mai fost discutata in sedinta de Guvern

Miercuri, 26 August 2015, ora 19:03
786 citiri
Legalizarea si impozitarea "plicului" pentru medici: Masura nu a mai fost discutata in sedinta de Guvern
Foto: Ziare.com

Guvernul nu a discutat, in sedinta de miercuri, proiectul de lege privind eliminarea raspunderii penale pentru personalul din sanatate care primeste "contributii suplimentare", asa cum a declarat premierul Victor Ponta, saptamana trecuta.

"Pe ordinea de zi a sedintei de Guvern nu a fost trecut un astfel de act normativ", a declarat la finalul reuniunii de lucru purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu Calota.

Saptamana trecuta, premierul i-a cerut ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa elaboreze un proiect de lege care sa elimine raspunderea penala a personalului din sistemul sanitar in cazul in care contributiile primite de la pacienti nu sunt conditionate, sunt oferite post-tratament si sunt fiscalizate, astfel incat acestia sa nu mai fie considerati functionari publici si anchetati penal in cazul primirii unor "contributii suplimentare" din partea pacientilor.

"Vreau sa lamuresc si sa fie foarte clar: medicii nu mai sunt functionari prin decizia pe care Guvernul ...citeste mai departe despre "Legalizarea si impozitarea "plicului" pentru medici: Masura nu a mai fost discutata in sedinta de Guvern" pe Ziare.com

#proiect medici bani plic, #proiect medici atentii pacienti, #medici salarii marite , #Stiri Administratie