Libertatea lui Dan Sova, la mana senatorilor - cand va avea loc votul pentru arestare

Marti, 17 Martie 2015, ora 10:50
1139 citiri
Libertatea lui Dan Sova, la mana senatorilor - cand va avea loc votul pentru arestare
Foto: B1 TV

Senatorul PSD Dan Sova a ajuns, marti dimineata, la Comisia Juridica a Senatului, unde se discuta cererea pentru incuviintarea retinerii si arestarii sale, cerute de DNA pentru complicitate la abuz in serviciu.

Incepand cu ora 10.00 are loc prima sedinta a comisiei, care are la dispozitie trei zile pentru intocmirea unui raport consultativ.

Ulterior, Biroul Permanent al Senatului va stabili ziua cand se va da votul in plen privind incuviintarea retinerii si arestarii lui Dan Sova. Comisia Juridica va da avizul miercuri, dupa ce, la ora 13.00, social-democratul urmeaza sa fie audiat in cadrul acestia.

Cererea de arestare a lui Sova, la Senat - Tariceanu: Oamenii trebuie sa traiasca liberi (Video)

Senatorul PNL, Catalin Boboc, presedinte al Comisiei Juridice, a precizat ca a fost stabilit un calendar in aceasta privinta: "Azi studiu, inclusiv dl Sova este invitat sa studieze materialul, maine la ora 13.00 vom asculta punctul de vedere si vom da un vot pe acest punct de ...citeste mai departe despre "Libertatea lui Dan Sova, la mana senatorilor - cand va avea loc votul pentru arestare" pe Ziare.com

#Dan Sova comisia juridica, #Dan Sova arestare, #Dan Sova cerere DNA , #Stiri Administratie