Lider al Comisiei Europene: Ridicarea MCV nu se va intampla in acest an. Depinde de ce fac Guvernul si Parlamentul

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 17:17
1059 citiri
Lider al Comisiei Europene: Ridicarea MCV nu se va intampla in acest an. Depinde de ce fac Guvernul si Parlamentul
Foto: site Comisia Europeana

Ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare nu se va intampla in acest an, a declarat, joi, la Parlament, secretarul general adjunct al Comisiei Europene, Paraskevi Michou (foto), precizand ca renuntarea la acest mecanism depinde de ceea ce vor face Guvernul si Parlamentul si ca reformele realizate sa fie sustenabile si ireversibile.

"In acest an, asa cum am spus, nu se va intampla (ridicarea MCV - n.red.). Raportul este deja gata. Pasii urmatori depind de ceea ce am spus. Am venit aici pentru a transmite mesajul ca dorim o cooperare stransa care sa duca la ridicarea MCV, dar acest lucru depinde de ceea ce Guvernul si Parlamentul vor face, depinde de indeplinirea tuturor conditiilor stabilite si ca reformele facute sunt sustenabile si ireversibile", a afirmat secretarul general adjunct al Comisiei Europene, dupa intalnirea cu reprezentantii conducerii Parlamentului.

Mishou Paraskevi a precizat ca vizita sa de acum are drept scop sa vada noul Guvern si noul Parlament.

"In... citeste mai departe despre "Lider al Comisiei Europene: Ridicarea MCV nu se va intampla in acest an. Depinde de ce fac Guvernul si Parlamentul" pe Ziare.com

#raport MCV Romania ridicat 2017 , #Stiri Administratie