Lista companiilor aeriene care au suspendat zborurile catre China, din cauza noului coronavirus

Vineri, 31 Ianuarie 2020, ora 08:41
1262 citiri
Lista companiilor aeriene care au suspendat zborurile catre China, din cauza noului coronavirus
Foto: Arhiva Ziare.com

Companii aeriene din intreaga lume au inceput sa suspende zborurile catre China din cauza extinderii imbolnavirilor provocate de noul coronavirus, care a infectat peste 9.700 de persoane si a ucis deja 213.

Reuters prezinta o lista cu companiile aviatice care au luat astfel de decizii.

Air Canada

Air Canada a anuntat pe 28 ianuarie ca anuleaza anumite zboruri catre China.

Air France-KLM

Air France-KLM a anuntat pe 30 ianuarie ca a suspendat toate zborurile planificate catre si dinspre China continentala, pana pe 9 februarie 2020.

Air India

Air India anuleaza zborul Mumbai-Delhi-Shanghai incepand din 31 ianuarie pana pe 14 februarie.

Air Seoul

Operatorul cu discount Air Seoul a anuntat pe 28 ianuarie ca suspenda toate cursele catre China.

Air Tanzania

Operatorul aerian de stat din Tanzania amana zborurile inaugurale catre China. Compania ar fi urmat sa inceapa sa efectueze curse charter catre China din februarie.

American Airlines

Cel mai mare operator aerian american va suspenda cursele din Los Angeles catre Beijing si Shanghai incepand din 9 februarie pana pe 27 martie.

British Airways

BA a anuntat pe 30 ianuarie ca a anulat toate zborurile catre China continentala, timp de o luna.

Cathaty Pacific Airways

Compania Cathay Pacific din Hong Kong a anuntat ca va reduce progresiv capacitatea de transport catre si dinspre China cu cel putin 50%, din 30 ianuarie si pana la sfarsitul lunii martie.

Egyptair

Cel mai important operator aerian din Egipt va suspenda toate cursele spre si dinspre China, incepand de sambata.

El Al Israel Airlines

El Al Israel Airlines suspenda zborurile catre Beijing pana pe 25 martie. Ministerul Sanatatii din Israel nu va permite ca zboruri din China sa aterizeze pe aeroporturile din Israel.

Finnair

Operatorul finlandez Finnair a anuntat pe 28 ianuarie ca va suspenda cursele catre Nanjing si Beijing pana la sfarsitul lui martie, dupa ce China a suspendat calatoriile internationale in grup.

Finnair va suspenda cele trei curse saptamanale efectuate intre Helsinki si Beijing Daxing, intre 5 februarie si 29 martie, si cele doua curse saptamanale intre Helsinki si Nanjing, intre 8 februarie si 29 martie.

Lion Air

Lion Air Group din Indonezia a anuntat pe 29 ianuarie ca va suspenda toate zborurile catre China, incepand din februarie. Pana acum, compania aeriana a suspendat sase curse din mai multe orase indoneziene catre China, iar restul vor fi anulate de luna vii ...citeste mai departe despre "Lista companiilor aeriene care au suspendat zborurile catre China, din cauza noului coronavirus" pe Ziare.com

#companii aeriene coronavirus, #zboruri anulate coronavirus , #Stiri Administratie