Lista farmaciilor deschise permanent de Paste, in Bucuresti

Sambata, 07 Aprilie 2018, ora 09:59
1114 citiri
Lista farmaciilor deschise permanent de Paste, in Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Un numar de 32 de farmacii vor avea program permanent in Capitala, in perioada sarbatorilor pascale, iar 232 au program semi-permanent.

Pentru a veni in intampinarea nevoii populatiei de a sti care sunt farmaciile deschise in perioada sarbatorilor de Paste, Colegiul Farmacistilor Bucuresti a publicat pe site-ul www.cfbucuresti.ro lista pe sectoare a farmaciilor cu program permanent si semi-permanent din Capitala.

"Asa cum puteti constata, asistenta cu medicamente si servicii farmaceutice a populatiei Capitalei in perioada sarbatorilor de Paste este asigurata de un numar de 32 de farmacii cu program permanent si un numar de 232 de farmacii cu program semi-permanent", precizeaza Colegiul Farmacistilor Bucuresti.

Farmaciile cu program permanent sunt deschise non-stop, adica si pe timpul noptii, iar farmaciile cu program semi-permanent sunt deschise in fiecare zi, avand program de duminica, nefiind deschise noaptea. ...citeste mai departe despre "Lista farmaciilor deschise permanent de Paste, in Bucuresti" pe Ziare.com

#farmacii deschise Bucuresti Paste , #Stiri Administratie