5.000 de romani au format un lant uman in jurul Parlamentului: Platim rate mai mari ca sa aiba PSDragnea bani

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 13:38
964 citiri
5.000 de romani au format un lant uman in jurul Parlamentului: Platim rate mai mari ca sa aiba PSDragnea bani
Foto: Ziare.com

Romanii nemultumiti de guvernarea PSD ALDE au venit joi la Palatul Parlamentului, unde au avut loc mai multe actiuni de protest.

Peste 5.000 de persoane au venit in fata Casei Poporului si au format un lant uman in jurul Parlamentului, chiar in timpul dezbaterii motiunii cenzura initiata de PNL: "PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma".

In acelasi timp a avut si un protest pe roti in jurul Parlamentului. La aceasta actiune au participat mai multe masini care aveau lipite pe geamuri afise cu diverse mesaje. Unii soferi aveau si steaguri ale Romaniei, UE sau ale Americii.

Ziare.com v-a prezentat in format LIVE TEXT cele mai importante informatii de la proteste:

13:39 - Protestul de la Palatul Parlamentului s-a incheiat.

13:30 - Protestatarii au inceput sa plece. Orban inca se plimba printre cei care au mai ramas in fata Palatului Parlamentului.

13:20 - "CCR, sluga PSD", scandeaza unii dintre protestatari, in timp ce altii striga "Demisia".

13:15 - Mai multi soferi care participau la protestul pe roti au oprit masinile in fata Parlamentului, iar politistii si jandarmii le cer sa le mute, pentru ca oprirea este interzisa in acea zona.

Foto: Ziare.com

13:11 - Unii protestatari vor sa opreasca circulatia rutiera, iar politistii incearca sa ii impiedice, transmite corespondentul Ziare.com.

13:10 - Si protestul pe roti continua. Inca sunt soferi care circula cu masinile in jurul Parlamentului.

13:04 - "Sustin motiunea PNL pentru o Romanie normala", scrie pe pancarta unui protestatar. Un alt protestatar a venit cu o pereche de catuse in fata Parlamentului.

13:02 - "Veniti cu noi, va fura si pe voi!", "Nu vrem sa fim condusi de hoti", "Ne-am saturat cat ne-ati furat", striga protestatarii in fata Palatului Parlamentului.

13:00 - Unii dintre protestatari inconjoara pe jos Palatul Parlamentului si scandeaza: "Nu dati inapoi. Venim peste voi", "PSD, Ciuma Rosie", "PSD, sinucide-te", si "Cuib de hoti si de mafioti".

12:57 - Protestatarii au adus un tomberon rosu pe care scrie "Programul de guvernare PSD".

Foto: Ziare.com

12:55 - Protestatarii inca se organizeaza pentru lantul uman din jurul Palatului Parlamentului.

Foto: Ziare.com

12:41 - Ludovic Orban da mana cu oamenii care formeaza lantul uman in jurul Parlamentului.

12:35 - Romanii care participa la protestul pe roti au avut steaguri pe masini si afise cu numeroase mesaje, printre care "Justitie, nu coruptie".

Foto: Ziare.com

12 ...citeste mai departe despre "5.000 de romani au format un lant uman in jurul Parlamentului: Platim rate mai mari ca sa aiba PSDragnea bani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest motiune Parlament, #protest lant uman Parlament, #protest roti Parlament , #Stiri Administratie