LIVE Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni cu executare

Luni, 27 Mai 2019, ora 13:51
858 citiri

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni cu executare intr-unul dintre cele mai mediatizate procese din ultimii ani, cazul angajarilor fictive la Directia Copilului Teleorman.

Decizia a fost data de un complet format din 5 judecatori: Rodica Aida Popa, fost vicepresedinte al Inaltei Curti, Lucia Tatiana Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera si Simona Encean.

Citeste detalii din motivarea Inaltei Curti: Dragnea a adoptat o conduita nelegala, antisociala si imorala, in dezacord cu rangul demnitatii publice detinute

Ramaneti pe Ziare.com pentru a urmari, in format LIVE TEXT, sentinta in procesul lui Liviu Dragnea:

13:40 - Se citesc sentintele

Liviu Dragnea - este condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Bombonica Prodana - achitata pentru abuz in serviciu

Marineci Ionel - 3 ani cu suspendare

Milos Rodica - 3 ani cu suspendare

Botorogeanu Adriana, secretara PSD - 2 ani de inchisoare cu suspendare

Gheorghe Nicusor - achitare pentru abuz in serviciu, 3 luni de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual

Balaban Constantin - achitare pentru abuz in serviciu, 1 an de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual

Marica Valentina - achitare abuz in serviciu

Olguta Sefu - achitare pentru abuz in serviciu, 1 an inchisoare pt fals intelectual cu suspendare

13:30 - Presa a fost chemata in sala de judecata. Urmeaza ca magistratii sa citeasca sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea.

11:40 - Au inceput deliberarile in procesul lui Liviu Dragnea. Sedinta de judecata in care a intrat magistratul Alexandra Rus s-a terminat, iar aceasta s-a retras pentru deliberari. Curtea instantei supreme s-a umplut de jurnalisti care transmit informatii de la proces.

Foto: Ziare.com

10:05 - Doi dintre magistratii care urmeaza sa dea decizia in cazul Liviu Dragnea, Alexandra Rus si Lucia Tog, intra dimineata in componenta unor completuri de 5 judecatori, astfel ca o posibila decizie ar putea fi data dupa-masa.

Acuzatiile DNA

Dragnea a fost acuzat ca, in calitate de presedinte al CJ Teleorman (2000-2012), respectiv de presedinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe sefii Directiei de Protectie a Copilului Teleorman sa le angajeze fictiv si sa le mentina in functii pe doua membre PSD: Adriana Botorogeanu (51 de ani) si Anisa-Niculina Stoica (46 de ani).

Pentru ca pesedistele nu au dat in toti anii in care au fost angajatele Directiei nicio zi pe la birou, desi aveau contract d ...citeste mai departe despre "LIVE Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni cu executare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Dragnea sentinta angajari fictive , #Stiri Administratie