LIVE: Romania, paralizata de iarna. Toate scolile din Bucuresti, Ilfov, Constanta si Tulcea raman inchise luni si marti

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 12:13
1277 citiri
LIVE: Romania, paralizata de iarna. Toate scolile din Bucuresti, Ilfov, Constanta si Tulcea raman inchise luni si marti
Foto: Arhiva Ziare.com

Weekendul incepe intr-o Romanie inghetata in nameti. Avertizarea de tip cod galben de viscol a fost prelungita pana duminica seara pentru jumatate de tara, iar ANM a emis si un nou cod galben de ger pentru intreaga tara, valabil pana luni inclusiv.

In continuare exista zeci de drumuri inchise si trenuri anulate, chiar daca incet, incet, situatia traficului rutier, feroviar si aerian a inceput sa se remedieze.

Insa, urmeaza cateva zile de ger siberian, asa ca in Bucuresti, Constanta, Tulcea si Ilfov vor ramane inchise toate scolile si gradinitele pana miercuri. E posibil ca masura sa fie luata si in alte judete. Cat despre studenti, fiecare universitate va lua ce decizie doreste, pentru ca se bucura de autonomie.

Daca doriti sa obtineti informatii suplimentare privind situatia drumurilor nationale, puteti suna la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. - 021/264.33.33 sau 021/9360. Totodata, puteti obtine informatii si de pe site-ul ...citeste mai departe despre "LIVE: Romania, paralizata de iarna. Toate scolile din Bucuresti, Ilfov, Constanta si Tulcea raman inchise luni si marti" pe Ziare.com

#drumuri inchise viscol , #Stiri Administratie