LIVE Romanii ies masiv in strada in toata tara, dar si peste granite: Nu vrem sa fim o natie de hoti!

Duminica, 05 Noiembrie 2017, ora 18:32
1446 citiri
LIVE Romanii ies masiv in strada in toata tara, dar si peste granite: Nu vrem sa fim o natie de hoti!
Foto: Arhiva/Ziare.com

Asaltul neintrerupt asupra Justitiei, deciziile care au lovit economia pana acum si masurile fiscale anuntate pentru final de an i-au adus pe romani la capatul rabdarii.

Proiectul de modificare a Legilor Justitiei, anuntat ca va fi discutat in regim de urgenta in Parlament, dar si masurile de modificare a Codului Fiscal anuntate sunt doar cele mai recente motive care ii scot din nou pe romani in strada, atat in Capitala, cat si in peste 30 de orase din tara si 10 din diaspora. Vezi aici unde.

Pe pagina de Facebook Marsul - NU vrem sa fim o natie de hoti!, 11.000 de oameni au confirmat ca vor veni la ora 18.00 in Piata Victoriei, urmand ca apoi sa plece in mars spre Casa Poporului.

Si Platforma Romania 100, condusa de fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat ca membrii sai se vor afla la proteste, in seara zilei de duminica. "E un moment de cumpana, iar urmatoarele zile sunt decisive", avertizeaza reprezentantii Platforma 100.

De asemenea, USR si PNL au anuntat ca membrii lor se vor alatura protestatarilor duminica seara.

Si Tudor Chirila a lansat un apel, chemandu-i pe romani sa iasa in strada si sa protesteze. Chirila a explicat ca Puterea vrea sa creeze un cadru legal pentru furat si in acest moment nu ne-a mai ramas decat iesitul in strada.

Asociatia Bucuresti fara ei a anuntat ca in timpul protestului din Bucuresti se vor strange semnaturi pentru demiterea Gabrielei Firea si a primarilor de sector.

Se protesteaza si in diaspora, in urmatoarele orase:

Ziare.com te tine la curent, in format LIVE TEXT, cu tot ce se intampla important la protestele de duminica seara:

18:33 - Traficul dinspre Soseaua Kiseleff spre Piata Victoriei a fost blocat. La metrou se impart pliante pe care scrie "Duminica la Guvern plecam in mars spre Parlament. Vrem justitie independenta". In Piata Victoriei se aude puternic scandarea "Hotii, hotii!"

18:30 - La Bucuresti, deja, numarul persoanelor care protesteaza a depasit 2.000 si oamenii se aduna din toate partile in Piata Victoriei.

18:21 - La Cluj-Napoca, in Piata Unirii, au raspuns apelului lansat pe Facebook circa 300 de persoane. Protestatarii au iesit in strada si la Brasov.

18:17 - In Piata Victoriei s-au strans deja 500 de persoane, anunta Digi24.

17:32 - Romanii s-au adunat sa protesteze si la Paris.

17:30 - Potrivit unui protestatar, Politia si Jandarmeria sunt prezente in numar mare la Piata Victoriei.

17:25 - Primii protestatari au inceput sa vina la Piata Victoriei, put ...citeste mai departe despre "LIVE Romanii ies masiv in strada in toata tara, dar si peste granite: Nu vrem sa fim o natie de hoti!" pe Ziare.com

#proteste Bucuresti, #mars Bucuresti duminica, #proteste diaspora duminica, #proteste 5 noiembrie orase , #Stiri Administratie