A 8-a zi de proteste: In ciuda frigului si ploii, la Guvern s-a jucat Hora Unirii, iar la Cotroceni a fost si Mircea Badea

Marti, 07 Februarie 2017, ora 23:17
4031 citiri
A 8-a zi de proteste: In ciuda frigului si ploii, la Guvern s-a jucat Hora Unirii, iar la Cotroceni a fost si Mircea Badea
Foto: Ziare.com

Romanii au iesit din nou in strada, marti seara, pentru a opta zi consecutiv. In acest moment, exista inca pericolul ca modificarile Codurilor Penale sa intre in vigoare daca Parlamentul va respinge ordonanta de abrogare.

S-a protestat fata de Guvern atat in Piata Victoriei din Bucuresti, cat si in marile orase. Frigul si ploaia au facut ca numarul manifestantilor sa mai scada fata de zilele trecute, insa oamenii nu au cedat.

In fata Guvernului s-a scandat, s-a strigat, dar s-a si cantat. Oamenii au jucat Hora Unirii, iar un tanar a interpretat la chitara melodia "Andri Popa".

In paralel, la Palatul Cotroceni, a avut loc un nou protest fata de presedintele Klaus Iohannis. Aici si-a facut aparitia si realizatorul Antena3, Mircea Badea, care a sustinut Guvernul PSD chiar si cand a fost plecat in SUA saptamana trecuta. Manifestatia de la Cotroceni s-a incheiat in jurul orei 21:30, dupa 5 ore, si la ea au participat si oameni adusi cu microbuzele din Dolj, potrivit News.ro.

Ziare.com v-a prezentat in format LIVE TEXT cele mai importante informatii despre protestele de marti si detalii despre zilele urmatoare:

23:08 - Ultimele persoane din fata Guvernului se pregatesc sa plece.

23:01 - Iata cateva imagini din momentul in care protestatarii au jucat si cantat Hora Unirii.

22:59 - Un protestatar din Piata Victoriei canta la chitara Andri Popa.

22:56 - "Zi de zi, aici vom fi", striga la aceasta ora manifestantii, transmite corespondentul Ziare.com

22:53 - "Hotii sa se duca! Nu sa ne conduca!", "Nu cedam, nu capitulam", au scandat protestatarii din fata Guvernului.

22:50 - "Nu sunteti credibili, deveniti penibili" si "Demisia", s-a strigat in Piata Victoriei.

22:45 - Protestatarii din Piata Victoriei au jucat si au cantat Hora Unirii, transmite corespondentul Ziare.com.

22:43 - "Daca ati abrogat, nu ati scapat!", continua sa strige cei din Piata Victoriei.

22:40 - "Demisia! Ati obosit deja!", striga protestatarii.

22:38 - Romanii dovedesc inca o data ca au un simt al umorului aparte. "Jos babele de pe Iohannis", este un alt mesaj transmis in Piata Victoriei.

22:33 - Unii dintre protestatari bat tobele in timp ce altii striga "Romania! Romania!".

22:30 - "Noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa. Pana nu vom castiga libertatea noastra. Ale! Ale! Ale! O dorinta sincera: Romania libera!", canta la aceasta ora protestatarii din Piata Victoriei, iar la sfarsit aplauda si striga cu totii: "Romania! Romania!". ...citeste mai departe despre "A 8-a zi de proteste: In ciuda frigului si ploii, la Guvern s-a jucat Hora Unirii, iar la Cotroceni a fost si Mircea Badea" pe Ziare.com

#proteste ordonanta Justitie, #proteste demisie Guvern, #proteste Romania , #Stiri Administratie