LIVE Ziua marelui protest antiPSD: Dancila are prajitura cu dedicatie, protestatarii flutura steaguri prin Capitala (Foto si Video)

Vineri, 10 August 2018, ora 14:40
1512 citiri
LIVE Ziua marelui protest antiPSD: Dancila are prajitura cu dedicatie, protestatarii flutura steaguri prin Capitala (Foto si Video)
Foto: Ziare.com

Romanii nemultumiti de guvernarea PSD-ALDE sunt asteptati, vineri, in fata sediului Guvernului, la un protest la care si-au anuntat participarea si cei plecati la munca in strainatate.

Premierul Dancila si alti cativa ministri sunt in concediu, la Palatul Victoria ramanand doar inlocuitorii lor. Sedinta saptamanala de guvern a fost anulata.

In avanpremiera mitingului de azi, caravanele cu romanii veniti din diaspora au traversat joi tara in drumul lor spre Capitala, fiind intampinate cu aplauze si steaguri in locurile in care au poposit. Coloanele s-au marit in drum spre Bucuresti.

Citeste mai multe despre: In pragul marelui miting, Dragnea insulta iar protestatarii. Mesajul diasporei: Noi am venit, acum plecati voi! (Foto si Video) .

Si in alte orase din tara si din Europa sunt anuntate astazi mitinguri antiPSD.

Vreti sa veniti la marele protest din Piata Victoriei? Iata de unde si cand se pleaca spre Bucuresti din marile oraseZiua marelui protest: Romanii care nu ajung in Piata Victoriei anunta manifestatii in zeci de orase din tara si Europa

Ziare.com transmite principalele momente ale zilei in format LIVE text:

14:40 - Un internaut a postat imagini cu mai multe masini inmatriculate in SUA cu celebrul numar antiPSD pentru care a fost retinut Razvan Stefanescu.

14:25 - In Piata Victoriei atmosfera atmosfera e deocamdata relaxata.

Foto:Ziare.com

14:20 - O coloana de masini cu protestatari se indreapta spre Bucuresti dinspre Constanta.

14:15 - Protestatarii au luat-o la pas prin centrul Capitalei.

Foto: Ziare.com

14:00 - In cinstea romanilor veniti din diaspora a fost lansata o editie limitata de "deserturi tematice", prima fiind "Prajitura 20 20", aluzie la Viorica Dancila.

"Dragi prieteni, pentru a sarbatori venirea in tara a romanilor de pretutindeni, am decis sa lansam de azi o editie limitata de 4 deserturi tematice care, speram noi, va vor scapa de gustul amar pe care politica ni-l lasa in ultima vreme. Incepem cu o prajitura care orice om trebuie sa ii placa. Haideti pe la noi sa va indulcim, hehe".

13:40 - In Piata Victoriei sunt circa 300 de persoane, transmite corespondentul Ziare.com.

Sergiu Ghert, 49 de ani, a venit impreuna cu cei doi copii Maria Cristina, 15 ani, si Pantilei Victoriu, 12 ani, de la Chisinau, cu masina proprie pentru a participa la mitingul din Piata Victoriei.

Sergiu a lucrat de 20 de ani in Italia, dar a fost obligat sa se intoarca dupa moartea sotiei. "Avea 35 d ...citeste mai departe despre "LIVE Ziua marelui protest antiPSD: Dancila are prajitura cu dedicatie, protestatarii flutura steaguri prin Capitala (Foto si Video)" pe Ziare.com

#protest diaspora, #miting 10 august , #Stiri Administratie