Liviu Luca se folosea de resursele financiare si umane ale Petromservice - referat DIICOT

Marti, 23 Februarie 2016, ora 18:00
1205 citiri
Liviu Luca se folosea de resursele financiare si umane ale Petromservice - referat DIICOT
Foto: Arhiva / B1TV

Procurorii DIICOT sustin, in referatul prin care cer arestarea fostului lider de sindicat Liviu Luca, ca acesta s-a folosit atat de bani din bugetul SC PSV Company SA (fosta Petromservice), cat si de angajati ai firmei pentru a construi un imobil.

"In perioada anilor 2005 - 2009, inculpatul Luca Liviu a initiat si constituit un grup infractional organizat ce a avut ca scop obtinerea de fonduri materiale din patrimoniul SC PSV COMPANY SA (fosta SC PETROMSERVICE SA), avand drept scop folosirea utilizarea sumele de bani provenite din insusirea frauduloasa, sa fie folosite pentru construirea 'Ansamblului de locuinte si anexe gospodaresti' situat la Paulesti, jud. Prahova, al carui adevarat beneficiar a fost", sustin procurorii in referatul transmis instantei.

Astfel, prin decontarea lucrarilor ce figurau ca fiind efectuate la sediul firmei, in Bucuresti, firma ar fi fost prejudiciata cu 15.591.262 lei.

In documentul redactat de procurori se arata ca Liviu Luca "a creat o adevarata ...citeste mai departe despre "Liviu Luca se folosea de resursele financiare si umane ale Petromservice - referat DIICOT" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Luca retinut, #Liviu Luca bani imobil Petromservice , #Stiri Administratie