Liviu Mihaiu ia o pauza de radio: Nu era in plan concediul asta. E mai bine asa

Luni, 01 August 2016, ora 18:20
1012 citiri
Liviu Mihaiu ia o pauza de radio: Nu era in plan concediul asta. E mai bine asa
Foto: Facebook/Liviu Mihaiu

Liviu Mihaiu a anuntat ca isi ia concediu, in contextul anchetei penale deschise de DNA in cazul numirii sale, in urma cu opt ani, in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

"Purgatoriul asta mi-a facut rau si bine. Cu Dumnezeu inainte. Ne auzim cat de repede. Voi iesi in spatiul public si la TV sa dau explicatii", a spus el la radio luni, conform Pagina de Media.

Omul de radio a recunoscut in emisiunea sa, "Asta la revista mesei, nene", ca nu e vorba de un concediu planuit si ca pauza vine in contextul evenimentelor din ultima saptamana.

Numele sau a fost vehiculat intr-un nou dosar al lui Sorin Ovidiu Vintu. Potrivit unor surse judiciare citate, Vintu i-ar fi oferit un milion de euro viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, pentru ca acesta sa intervina la membri ai Guvernului pentru ca Liviu Mihaiu sa fie numit in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

Daca initial, cand numele sau a inceput sa fie vehiculat, Mihaiu a scris pe Facebook ca nu a "stiut si nici participat ...citeste mai departe despre "Liviu Mihaiu ia o pauza de radio: Nu era in plan concediul asta. E mai bine asa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Mihaiu concediu Guerrilla, #Liviu Mihaiu bani guvernator Delta, #SOV bani Olteanu Liviu Mihaiu, #Liviu Mihaiu pauza Guerrilla , #Stiri Administratie