Localitatea din Mures la care Snoop Dogg a dat check-in din greseala si-a facut site de promovare

Marti, 15 Martie 2016, ora 20:01
978 citiri
Localitatea din Mures la care Snoop Dogg a dat check-in din greseala si-a facut site de promovare
Foto: Instagram/Snoop Dogg

Localitatea Bogata are un site de promovare, dupa ce rapper-ul Snoop Dogg a dat check-in din greseala in aceasta localitate din judetul Mures.

Snoop Dogg, aflat in turneu in Bogota, Columbia, a postat recent o fotografie pe Instagram si, din greseala, a dat check-in in Bogata. Reactiile la aceasta confuzie amuzanta au fost diferite, de la primarul comunei muresene, care a prezentat meniul cu care este asteptata vedeta, daca se hotaraste sa vina in localitate, pana la crearea unui site ce prezinta frumusetile zonei.

Snoop Dogg, asteptat cu tot alaiul intr-o comuna din Romania: Ce gafa a facut artistul (Foto)

"Snoop Dogg a dat check-in in Bogata, Mures, din greseala, dar voi nu trebuie sa faceti asta. Aflati de ce ar trebui sa vizitati acest loc si sa dati check-in in mod real", se arata pe pagina visitbogata.com, scrisa in limba engleza si ilustrata cu fotografii idilice.

"Cu doar 2.000 de locuitori, comuna, in care se ajunge in cinci ore, cu masina, de la Bucuresti, este ...citeste mai departe despre "Localitatea din Mures la care Snoop Dogg a dat check-in din greseala si-a facut site de promovare" pe Ziare.com

#Snoop Dogg site Bogata, #Snoop Dogg Bogata , #Stiri Administratie