Locul din Romania unde ti se da o casa gratis si ti se asigura un job

Vineri, 01 Ianuarie 2016, ora 21:54
1124 citiri
Locul din Romania unde ti se da o casa gratis si ti se asigura un job
Foto: Primaria Concesti

Exista un loc in Romania unde ti se da si casa gratuit si ti se gaseste si loc de munca, doar sa vrei sa locuiesti acolo.

Este vorba despre comuna Concesti din judetul Botosani, aflata la 70 de kilometri de orasul Botosani. Edilul de aici, Costel Nazare (foto), si-a propus sa repopuleze comuna prin aceasta oferta generoasa.

"Am luat aceasta decizie pentru ca populatia scade dramatic in comuna. A trebuit sa facem ceva. Este o idee pe care deja o punem in practica. Prin hotarare de Consiliu Local am si alocat bani pentru aceasta masura", a declarat primarul citat de Adevarul.

Edilul vrea sa cumpere case abandonate sau nefinalizate, sa le refaca si sa le ofere celor care vin sa locuiasca la Concesti.

Primaria Concesti a alocat pentru acest proiect 250.000 de lei, intr-o prima faza, iar fondurile vor fi suplimentate in functie de necesitati. Initial vor fi puse la dispozitie 5 case.

In prezent, in ...citeste mai departe despre "Locul din Romania unde ti se da o casa gratis si ti se asigura un job" pe Ziare.com

#case gratuit comuna Botosani , #Stiri Administratie