Loteria Romana are conturile blocate - este anchetata pentru frauda

Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 12:30
1399 citiri
Loteria Romana are conturile blocate - este anchetata pentru frauda
Foto: Arhiva (Gazeta de Cluj)

Procurorii au blocat conturile Loteriei Romane, pentru ca a facut bani din aparate electronice de tip "slot machine", cunoscute drept "pacanele", fara sa aiba licenta. Prejudiciul depaseste 100 de milioane de euro.

In dosar mai sunt urmarite penal trei companii cu actionariat grecesc: Lotrom, Intracom si Intralot, iar anchetatorii vor sa recupereze de la acestea si de la Loteria Romana alte 130 de milioane de euro pentru veniturile incasate ilegal dupa 2009, cand o ordonanta de urgenta a schimbat regulile pe piata jocurilor de noroc.

DNA ancheteaza Loteria Romana: Explicatiile ministrului de Finante

"Chiar de la intrarea in vigoare a acestui act normativ, exista obligatia Loteriei de a solicita autorizarea anuala a fiecarui aparat in parte (8.000 de lei/an) si licentierea jocului de noroc (25.000 de lei/an) ", sustin procurorii, citati de Rise Project.

Politistii antifrauda au inceput ancheta in acest caz in 2010, iar in acest an a fost preluata de procurorii de la Curtea... citeste mai departe despre "Loteria Romana are conturile blocate - este anchetata pentru frauda" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Loteria Romana frauda pacanele, #conturi blocate Loteria Romana, #Loteria Romana ancheta , #Stiri Administratie