Lotul din "Gala Bute", in libertate

Marti, 03 Februarie 2015, ora 19:06
1520 citiri
Lotul din "Gala Bute", in libertate
Foto: Realitatea TV

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, si primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, au fost eliberati marti seara.

De asemenea, urmeaza sa fie eliberati si Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, si Gheorghe Nastasia, fost secretarul general al MDRT.

Obreja si Resmerita fusesera prezentati de procurori judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Procurorii au cerut arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au stabilit insa ca nu este de competenta lor si o decizie in acest sens trebuie luata de Tribunalul Bucuresti, potrivit Realitatea Tv.

Surse judiciare au declarat pentru Ziare.com ca e pentru prima data cand procurilor li se respinge o solicitare la ICCJ pe o astfel de speta.

"Noi avem confirmari ale tuturor masurilor de la ICCJ. Fiind vorba de un fost ministru ...citeste mai departe despre "Lotul din "Gala Bute", in libertate" pe Ziare.com

#Rudel Obreja gala Bute , #Stiri Administratie