Lovitura in instanta pentru familia Voiculescu si Antena 3

Marti, 26 Ianuarie 2016, ora 10:04
1019 citiri
Lovitura in instanta pentru familia Voiculescu si Antena 3
Foto: Arhiva Ziare.com

ANAF a recuperat pana in prezent doar aproximativ 1% din prejudiciul stabilit de judecatori in dosarul ICA, desi principalul acuzat, Dan Voiculescu, se afla de mai bine de un an in inchisoare, unde ispaseste pedeapsa de 10 ani primita pentru privatizarea frauduloasa a institutului.

Piedicile au fost puse de avocatii lui Dan Voiculescu, dar ANAF a adresat o solicitare Curtii de Apel Bucuresti, in care a cerut lamuriri de la instanta care a judecat dosarul ICA in legatura cu decizia de confiscare a imobilelor dobandite prin privatizarea frauduloasa a institutului. Luni seara, judecatorii au deblocat actiunea Fiscului, stabilind ca nu exista niciun impediment pentru ca respectiva confiscare sa aiba loc, scrie Adevarul.

Conform sentintei din dosarul ICA, terenurile si cladirile obtinute prin frauda trebuie sa intre in proprietatea statului libere de orice sarcini, au sustinut avocatii fondatorului trustului Intact. Or, cladirea in care functioneaza Antena3 este inchiriata acestei ...citeste mai departe despre "Lovitura in instanta pentru familia Voiculescu si Antena 3" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Voiculescu confiscare imobile Antena3, #ANAF confiscare Intact Antena3 , #Stiri Administratie