Low cost si Doamne-ajuta! Aeroportul Suceava a fost redeschis de arhiepiscopul Pimen

Duminica, 25 Octombrie 2015, ora 22:20
1004 citiri
Low cost si Doamne-ajuta! Aeroportul Suceava a fost redeschis de arhiepiscopul Pimen
Foto: Arhiva Ziare.com

Aeroportul International Suceava, modernizat printr-un proiect in valoare de 105 milioane de lei din fonduri europene, a fost redeschis, duminica, dupa mai bine de un an de lucrari, cu o slujba de sfintire oficiata de IPS Pimen Suceveanul, la care au participat cateva sute de persoane.

Inaltul ierarh a afirmat ca aeroportul va aduce multi turisti in Bucovina, care "are pecetea sfinteniei, a echilibrului si a puterii de reculegere a omului".

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Mariuta, a declarat ca aeroportul a fost deschis traficului international incepand de duminica si chiar in cursul serii va ateriza o cursa charter, iar din 12 noiembrie Tarom ar urma sa reia cursele regulate.

El a precizat ca pana in 10 decembrie vor continua lucrarile la aeroport, fiind vorba despre amplasarea de acostamente pentru cresterea sigurantei, investitia fiind asigurata din fonduri europene.

La randul sau, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, Catalin Nechifor, a declarat ca ...citeste mai departe despre "Low cost si Doamne-ajuta! Aeroportul Suceava a fost redeschis de arhiepiscopul Pimen" pe Ziare.com

#aeroport Suceava sfintit, #aeroport Suceava inaugurat, #aeroport Suceava redeschis , #Stiri Administratie