Lucrari de modernizare oprite pe Bulevardul Unirii: Primaria Sectorului 3 a incalcat legea

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 21:21
957 citiri
Lucrari de modernizare oprite pe Bulevardul Unirii: Primaria Sectorului 3 a incalcat legea
Foto: site Primaria Sector 3

Lucrarile de modernizare a Bulevardului Unirii din Bucuresti nu se pot finaliza din cauza disputei purtate intre Primaria Generala si Primaria Sectorului 3.

Astfel, lucrarile facute de cei de la Sectorul 3 s-au intrerupt dupa finalizarea a 90% din ele pe un fir al soselei si la jumatate pe cealalta parte, informeaza Digi24.

Primaria de sector, condusa de Robert Negoita (PSD), a cheltuit pe modernizarea bulevardului intre Piata Alba Iulia si Piata Unirii nu mai putin de 10 milioane de euro, insa lucrarile nu pot fi finalizate, pentru ca ele au fost facute cu incalcarea legii. Locuitorii din zona si soferii sunt nemultumiti de parcarile neterminate, gurile de canal si gropile lasate in urma de muncitori, informeaza sursa citata.

"Suntem putin blocati de catre PMB acolo. Mai avem nevoie de ceva acorduri de la PMB ca sa facem si parcarile", a sustinut Robert Negoita, primarul Sectorului 3.

Aberatia zilei: Fanteziile primarului Robert Negoita ...citeste mai departe despre "Lucrari de modernizare oprite pe Bulevardul Unirii: Primaria Sectorului 3 a incalcat legea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lucrari ilegale Bulevardul Unirii Negoita , #Stiri Administratie