Lucrari pe un tronson din Autostrada Bucuresti - Pitesti. Pana la toamna traficul va fi deviat

Marti, 09 Aprilie 2019, ora 18:41
836 citiri
Lucrari pe un tronson din Autostrada Bucuresti - Pitesti. Pana la toamna traficul va fi deviat
Foto: Arhiva Ziare.com

Centrul Infotrafic anunta ca, pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, in zona localitatii Cascioarele, judetul Giurgiu, vor avea loc lucrari de demontare a parapetului median, pana la sfarsitul lunii august. Traficul in zona va fi deviat.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 35+200 de metri, in zona localitatii Cascioarele, judetul Giurgiu, pe sensul de mers catre Bucuresti, vor avea loc lucrari de demontare a parapetului median, pana la sfarsitul lunii august.

Drept urmare, traficul a fost deviat de pe calea 2 (Pitesti - Bucuresti) pe calea 1 (Bucuresti - Pitesti), circulatia desfasurandu-se doar pe calea 1, in ambele sensuri de mers.

"Sfatuim conducatorii auto sa acorde prudenta sporita in aceasta zona, reducand semnificativ viteza de deplasare si semnalizand din timp intrarea pe calea 1, pentru ca ceilalti participanti la trafic sa observe devierea impusa si in vederea evitarii eventualelor coliziuni ce se pot produce", au transmis reprezentantii Centrului Infotrafic. ...citeste mai departe despre "Lucrari pe un tronson din Autostrada Bucuresti - Pitesti. Pana la toamna traficul va fi deviat" pe Ziare.com

#lucrari Autostrada Bucuresti Pitesti 2019 , #Stiri Administratie