Lukoil, amendata dupa ce mai multi soferi au alimentat cu apa in loc de benzina

Sambata, 08 August 2015, ora 20:13
1164 citiri
Lukoil, amendata dupa ce mai multi soferi au alimentat cu apa in loc de benzina
Foto: Arhiva Ziare.com

O benzinarie Lukoil din comuna Apahida, judetul Cluj, a fost amendata, sambata, cu 20.000 de catre Protectia Consumatorului, dupa ce mai multi soferi au reclamat ca au alimentat cu apa de la pompe in rezervoarele masinilor in loc de benzina.

Seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Cluj, Cristian Nicula, a declarat, sambata, ca in urma acestui incident 11 masini au avut probleme si au fost duse in service pentru verificari.

"CRPC Cluj a amendat cu suma maxima prevazuta de lege, 20.000 de lei, o benzinarie Lukoil din comuna Apahida, pentru punerea pe piata a unui produs neconform, in acest caz benzina. De asemenea, am oprit de la comercializare peste 10.000 de litri de benzina si am prelevat probe pentru analize de laborator, sa vedem ce a fost in acele rezervoare de la pompe.

Cei de la benzinarie au recunoscut ca dintr-o greseala a ajuns apa in rezervoare, ca efectuau o recalibrare la rezervoarele din benzinarie. Din... citeste mai departe despre "Lukoil, amendata dupa ce mai multi soferi au alimentat cu apa in loc de benzina" pe Ziare.com

#Lukoil amenda soferi benzina apa , #Stiri Administratie