Macovei: O sesiune extraordinara a Parlamentului ar fi justificata doar pentru demiterea lui Victor Ciorbea

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 22:36
1043 citiri
Macovei: O sesiune extraordinara a Parlamentului ar fi justificata doar pentru demiterea lui Victor Ciorbea
Facebook: Monica Luisa Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei solicita demiterea Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, pe care il acuza ca este "avocatul PSD si al penalilor din Parlament".

"Cer opozitiei din Parlamentul Romaniei sa inceapa demersurile parlamentare pentru demiterea actualului Avocat al Poporului, Victor Ciorbea", scrie Monica Macovei, marti, pe Facebook.

In opinia sa, "Condamnatul Dragnea a convocat sesiunea extraordinara a Camerei Deputatilor pentru ca Guvernul sa poata da ordonante de urgenta. Nu este nimic extraordinar de dezbatut si adoptat in Camera Deputatilor, ci este un artificiu pentru ca prim-ministrul Grindeanu sa poata pune in aplicare ordinele de la partid", se mai arata in postare.

Macovei afirma ca politicienii ar avea insa un motiv real de a-si intrerupe vacanta pentru o sesiune extraordinara a Camerei Deputatilor si Senatului: demiterea lui Victor Ciorbea, pe care il numeste "avocatul de casa al PSD".

"O sesiune extraordinara a Parlamentului ar fi justificata doar ...citeste mai departe despre "Macovei: O sesiune extraordinara a Parlamentului ar fi justificata doar pentru demiterea lui Victor Ciorbea" pe Ziare.com

#Monica Macovei demisie Ciorbea, #Macovei Victor Ciorbea, #Macovei sesiune extraordinara Parlament, #demisie avocatul poporului , #Stiri Administratie