Macron blocheaza DN1, iar echipe SRI vor patrula prin Bucuresti. Iata programul complet al vizitei de azi

Joi, 24 August 2017, ora 07:34
1255 citiri
Macron blocheaza DN1, iar echipe SRI vor patrula prin Bucuresti. Iata programul complet al vizitei de azi
Foto: Facebook/ Emmanuel Macron

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, vine joi in prima lui vizita oficiala in tara noastra, de cand a ajuns in functie.

Pentru acest moment, au fost luate masuri speciale de siguranta, mai ales ca liderul francez ar putea fi intampinat la Bucuresti cu un mare protest, care insa nu a primit aprobare de la Primaria Capitalei.

Macron se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Mihai Tudose, iar printre activitati se numara si o vizita la Muzeul Satului - iata mai multe detalii despre programul lui la Bucuresti:

13:00 - Primirea oficiala la Palatul Cotroceni13:15 - Sosirea si fotografia oficiala13:20 - Semnarea in Cartea de Onoare si convorbiri tete-a-tete Iohannis - Macron13:50 - Convorbiri oficiale Iohannis - Macron14:30 - Conferinta de presa comuna Iohannis - Macron15:00 - Participare la dejunul oferit de premierul Tudose, la Vila Lac 117:30 - Vizitarea Muzeului Satului19:30 - Receptia oferita de presedintele Klaus Iohannis in onoarea presedintelui francez

Din informatii oficiale am aflat ca SPP a luat masuri speciale de siguranta pentru aceasta vizita, verificand fiecare detaliu pentru a se asigura ca totul decurge fara probleme.

Aeroportul Otopeni, unde va ateriza Emmanuel Macron, a fost asigurat de autoritatile romane cu numeroase masuri menite sa preintampine orice risc la adresa oaspetelui francez.

Circulatia pe DN1 va fi oprita in timp ce coloana oficiala se va deplasa catre Palatul Cotroceni, iar angajatii SPP vor fi alaturi de presedintele Frantei la fiecare pas.

Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea, a spus, la Digi 24, ca exista echipe ale Serviciului care patruleaza prin anumite zone ale Bucurestiului, iar SRI ofera sprijin informativ celorlalte institutii ale statului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Emmanuel Macron vizita Romania, #program vizita Macron Romania, #masuri securitate Macron Romania, #SPP masuri siguranta vizita Macron , #Stiri Administratie