Mai multe categorii de bugetari incaseaza salarii cu 20% mai mari din iunie. Iohannis a promulgat legea

Luni, 12 Iunie 2017, ora 15:18
1105 citiri
Mai multe categorii de bugetari incaseaza salarii cu 20% mai mari din iunie. Iohannis a promulgat legea
Foto: Arhiva (Administratia Prezidentiala)

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea de aprobare a OUG 2/2017 care prevede cresteri salariale pentru mai multe categorii bugetare, printre care angajatii ANPC, medicii din Aparare si ordine publica, precum si acordarea burselor si pe perioada vacantei.

Legea a fost votata luna trecuta de Camera Deputatilor, decizionala in acest caz.

"Incepand cu luna iunie 2017 se majoreaza cu 20% cuantumul brut al salariilor de baza aflate in plata pentru personalul din cadrul oficiilor teritoriale pentru intreprinderile mici si mijlocii si cooperatie, personalul din cadrul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, agentiilor judetene pentru protectia mediului si garzilor nationale de mediu si Administratiei rezervatiei biosferei Delta Dunarii, personalul din cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, comisariatelor regionale si judetene pentru protectia consumatorului", potrivit unui amendament adus legii pentru aprobarea OUG nr.2/2017 privind unele masuri fiscal-bugetare, precum si modificarea si completarea unor acte normative.

Raportul adoptat de plen prevede si noi reglementari menite sa majoreze cu 25% salariul medicilor din aparare, ordine publica si siguranta nationala.

Amendamentul a fost asumat de toti membrii comisiilor - PSD, ALDE, PNL si minoritati, cu exceptia USR.

Citeste si Salarii mai mari cu 20% pentru mai multe categorii de bugetariLegea salarizarii bugetarilor a trecut de Parlament si merge la Iohannis la promulgare ...citeste mai departe despre "Mai multe categorii de bugetari incaseaza salarii cu 20% mai mari din iunie. Iohannis a promulgat legea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis promulgat lege salarii bugetari , #Stiri Administratie