Mai multi pasageri care zburau din Europa spre America s-au imbolnavit la bordul avioanelor

Vineri, 07 Septembrie 2018, ora 09:42
995 citiri
Mai multi pasageri care zburau din Europa spre America s-au imbolnavit la bordul avioanelor
Foto: Arhiva Ziare.com

Pasagerii si membrii echipajului din doua aeronave care zburau din Europa in statul Philadelphia din SUA au fost examinati de catre medici, dupa ce 12 persoane s-au plans de simtome asemanatoare cu gripa, la o zi dupa o situatie similara dintr-o aeronava de pe ruta Dubai-New York.

Cele doua aeronave veneau din Munchen, respectiv Paris si au aterizat joi dupa-masa pe aeroportul International din Philadelphia, relateaza Reuters.

Pasagerii au fost examinati de catre medici la coborarea din aeronava, au anuntat reprezentantii Centrului de Control si Preventie a Bolilor (CDC) din Statele Unite.

Cele 12 persoane au semnalat probleme respiratorii si alte simptome similare cu gripa.

"Doisprezece pasageri din cele doua zboruri au semnalat ca ii dor gatul sau tusesc, dar niciunul nu s-a plans de febra. Niciun pasager nu este grav bolnav. Acestia vor fi elberati din spital dupa 24 de ore", a declarat purtatorul de cuvant al aeroportului, Benjamin Haynes.

Restul pasagerilor au fost lasati sa isi continue calatoria. CDC va transmite concluziile dupa ce analizeaza rezultatul testelor.

Niciunul dintre avioane nu a fost plasat in carantina. ...citeste mai departe despre "Mai multi pasageri care zburau din Europa spre America s-au imbolnavit la bordul avioanelor" pe Ziare.com

#pasageri imbolnavit avion, #pasageri imbolnavit bord , #Stiri Administratie