Managerii Institutului Oncologic si Spitalului Bagdasar Arseni au fost arestati preventiv

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 22:07
755 citiri
Managerii Institutului Oncologic si Spitalului Bagdasar Arseni au fost arestati preventiv
Foto: Arhiva/Ziare.com

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a managerului Institutului Oncologic Bucuresti, Dan Straja, si a directorului Spitalului "Bagdasar-Arseni", Bogdan Paltineanu.

Cei doi sunt acuzati ca au luat mita pentru atribuirea si derularea unor contracte de achizitii.

Dan Straja si Bogdan Paltineanu au fost retinuti in urma perchezitiilor care au fost facute joi la Institutul Oncologic Bucuresti si la Spitalul "Bagdasar-Arseni". Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut judecatorului de drepturi si libertati arestarea preventiva a celor doi manageri de spital, vineri seara solicitarea fiind admisa de instanta, arata News.ro.

Hotararea Tribunalului Bucuresti poate fi contestata de Straja si Paltineanu la Curtea de Apel Bucuresti, care va decide definitiv daca acestia raman in arest, vor fi plasati in arest la domiciliu sau cercetati sub control judiciar.

Managerul Institutului Oncologic Bucuresti, Dan Straja, a negociat mita prin ...citeste mai departe despre "Managerii Institutului Oncologic si Spitalului Bagdasar Arseni au fost arestati preventiv" pe Ziare.com

#manager spital Bagdasar arestat preventiv, #manager Institut Oncologic arestat preventiv, #Bogdan Paltineanu arestat preventiv, #Dan Straja arestat preventiv , #Stiri Administratie