Mari personalitati disparute dintre noi in 2013

Marti, 24 Decembrie 2013, ora 14:42
932 citiri
Mari personalitati disparute dintre noi in 2013

Alegerea primului Papa latino-american dupa demisia lui Benedict al XVI-lea, conflictul armat din Siria, moartea lui Nelson Mandela, dar si dezvaluirile despre spionarea planetara facute de Edward Snowden sunt evenimentele care au dominat actualitatea in 2013.

Site-ul 7sur7 trece in revista principalele personalitati disparute in 2013, de la Hugo Chavez si Margaret Thatcher la Nelson Mandela.

Ianuarie

- 15 ianuarie: NAGISA OSHIMA (80 de ani), regizor japonez care a provocat un scandal cu "Imperiul simturilor" si cu drama de razboi "Furyo".

Februarie

- 27 februarie: STEPHANE HESSEL (95 de ani), fost membru al Rezistentei si diplomat francez, autorul bestseller-ului "Indignez-vous!" (Indignati-va!), care a inspirat mai multe miscari de protest din lume.

Martie

- 5 martie: HUGO CHAVEZ (58 de ani), presedinte al Venezuelei din 1999, "fiul" spiritual al liderului cubanez Fidel Castro. Chavez a murit de cancer la cateva luni dupa ce fusese reales pentru un al patrulea ...citeste mai departe despre "Mari personalitati disparute dintre noi in 2013" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#morti 2013, #moarte Nelson Mandela, #moarte Paul Walker , #Stiri Administratie