Marieta Safta, mana dreapta a ministrului Toader, este secretarul de stat care a demisionat

Luni, 15 Octombrie 2018, ora 12:21
1151 citiri
Marieta Safta, mana dreapta a ministrului Toader, este secretarul de stat care a demisionat
Foto: Arhiva (Ministerul Justitiei)

Marieta Safta, secretar de stat in Ministerul Justitiei, a demisionat luni dimineata, a confirmat in exclusivitate pentru Ziare.com ministrul Tudorel Toader.

El anuntase dupa sedinta de guvern in care a fost adoptata OUG pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul Justitiei ca un secretar de stat din minister a demisionat, fara a spune si numele sau.

"Noi avem la Ministerul Justitiei doi secretari de stat, doua doamne secretar de stat care sunt detasate. Pentru a elimina orice suspiciune, una dintre ele si-a dat demisia in aceasta dimineata", a subliniat Toader, fara sa precizeze numele acesteia.

Ulterior, intrebat direct care este este numele secretarului de stat din Ministerul Justitiei care a demisionat, Toader a refuzat din nou sa spuna si a plecat.

Safta este considerata eminenta cenusie a ministerului condus de Tudorel Toader. Ea este conferentiar universitar si ocupa functia de prim magistrat-asistent la Curtea Constitutionala.

La Ministerul Justitiei, Safta coordona mai multe directii importante, cele care priveau emiterea sau avizarea de acte normative: Directia de elaborare acte normative, Directia avizare acte normative, Directia afaceri europene si drepturile omului, Directia de drept international si cooperare judiciara si Directia de prevenire a criminalitatii.

-Vom reveni cu detalii- ...citeste mai departe despre "Marieta Safta, mana dreapta a ministrului Toader, este secretarul de stat care a demisionat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#secretar de stat demisie Toader Safta, #demisie amanta Toader , #Stiri Administratie