Marturii cutremuratoare de la Revolutie: Era painea lui Dumnezeu. A murit impuscat in gura

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 12:39
1063 citiri
Marturii cutremuratoare de la Revolutie: Era painea lui Dumnezeu. A murit impuscat in gura
Foto: reper24.ro

Afirmatiile revoltatoare despre victimele Revolutiei, facute joi de Ion Iliescu, au starnit un val de indignare. Ce rost are "sa stam sa tot plangem mortii"? - s-a intrebat cel care a ajuns la putere urcandu-se pe cadavrele tinerilor care si-au dat viata in decembrie 1989.

Declaratiile fostului presedinte denota frica. A vazut ca tortionarul Alexandru Visinescu a ajuns, la 90 de ani, in spatele gratiilor. A auzit ca procurorul general interimar, Bogdan Licu, ar putea sa reanalizeze dosarul Revolutiei (clasat anterior de Tiberiu Nitu) ca urmare a unei plangeri depuse de presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries.

"Nu stiu cui slujeste asa ceva, altminteri nu e nicio problema, dar pusa sub acest aspect, luarea la intrebari si analize pe plan judiciar... a fost un moment de istorie cu partile lui bune si cu parti mai putin bune, cu stari conflictuale. Am trecut peste ele, le-am depasit, ce rost are sa dezgropam... el trebuie sa faca obiectul unor dezbateri a unor oameni ...citeste mai departe despre "Marturii cutremuratoare de la Revolutie: Era painea lui Dumnezeu. A murit impuscat in gura" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#marturii Revolutie 1989, #Constantin Birbora murit Revolutie Resita, #eroi martiri Revolutie , #Stiri Administratie