Masinile parcate neregulamentar vor putea fi ridicate din nou

Vineri, 16 Decembrie 2016, ora 07:58
2061 citiri
Masinile parcate neregulamentar vor putea fi ridicate din nou
Foto: Arhiva Ziare.com

Autoritatile vor putea ridica, din nou, masinile parcate pe trotuare si cele care stationeaza neregulamentar pe carosabil, dupa ce Guvernul a aprobat o hotarare in acest sens.

Purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu, a spus ca masura este menita sa descurajeze aparitia practicilor abuzive si deturnarea scopului masurii intr-unul comercial, adica samsarii de masini.

"Ridicarea vehiculelor stationate neregulamentar se va realiza conform unor reguli stabilite de Guvern printr-o hotarare adoptata azi (joi, n.red.), prin care s-a modificat si completat Regulamentul de aplicare a ordonantei de urgenta 195 din 2002 privind circulatia pe drumurile publice, astfel incat sa fie rezolvate problemele create de vidul procedural al aplicarii acestei masuri.

Procedura instituita de Guvern nu vizeaza un rol punitiv, acest lucru intrand in sfera raspunderii contraventionale, si propune un set de reguli procedurale care sa descurajeze aparitia practicilor abuzive si deturnarea scopului ...citeste mai departe despre "Masinile parcate neregulamentar vor putea fi ridicate din nou" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masini parcate neregulamentar ridicate , #Stiri Administratie