Mazare: Am sechestru pe apartament, pe masini, dar mai am bani cash. Nu ma plang, am din ce sa traiesc

Joi, 25 Iunie 2015, ora 22:02
1025 citiri
Mazare: Am sechestru pe apartament, pe masini, dar mai am bani cash. Nu ma plang, am din ce sa traiesc
Foto: Arhiva/Ziare.com

Fostul primar al Constantei Radu Mazare spune ca, desi i-a fost pus sechestru pe bunuri - apartament si masini -, nu ii va fi greu sa se descurce in continuare, intrucat mai are bani cash, dar are si prieteni, adaugand: "Doamne fereste, hai sa nu ma plang, am din ce sa traiesc".

Radu Mazare a afirmat, joi, la Constanta, ca la Inalta Curte de Casatie si Justitie nu s-a mai intamplat sa fie doua complete de divergenta pe chestiuni de masuri preventive, intr-o perioada scurta de timp, asa cum a fost in cazul sau.

Radu Mazare, eliberat din arestul preventiv

"Discutand cu avocatii - si avocati vechi - mi-au spus ca asa ceva nu au intalnit de cand pledeaza la Inalta Curte, in sensul in care pe o perioada de o luna si ceva la masuri preventive discutam despre arest sau arest la domiciliu sau eliberare, sa fie doua complete de divergenta. Asta inseamna ca doua judecatoare nu s-au inteles, una dorind sa ma elibereze si a doua nu si atunci e nevoie sa intre si al treilea.

La Inalta ...citeste mai departe despre "Mazare: Am sechestru pe apartament, pe masini, dar mai am bani cash. Nu ma plang, am din ce sa traiesc" pe Ziare.com

#Radu Mazare mancare inchisoare, #Radu Mazare bani, #Radu Mazare viata inchisoare, #Radu Mazare sechestru masini case, #Radu Mazare eliberat , #Stiri Administratie