Mazare s-a trezit cu DNA la primarie: Daca ma salta, bine, daca nu, ma duc sa ma dau cu caiacul

Joi, 05 Februarie 2015, ora 11:16
1291 citiri
Mazare s-a trezit cu DNA la primarie: Daca ma salta, bine, daca nu, ma duc sa ma dau cu caiacul

Radu Mazare a mers joi dimineata la Primaria Constanta, unde au loc pechezitii ale DNA intr-un dosar de coruptie care vizeaza fapte comise in perioada 2008-2014.

Astfel, procurorii DNA verifica mai multe contracte incheiate de municipalitate cu cateva firme, printre care una controlata de omul de afaceri Sorin Strutinsky, apropiat al lui Mazare retinut miercuri de procurorii anticoruptie.

Apropiat al lui Radu Mazare, retinut de DNA

Ajuns in fata primariei, Radu Mazare a fost asaltat de jurnalisti, carora le-a spus ca a venit sa vada ce se intampla, pentru ca deocamdata nu stie despre ce este vorba, adaugand ca se asteapta sa fie ridicat.

"La primarie a venit mai intai viceprimarul. Intre timp, m-am spalat pe cap, m-am dat cu deodorant care imi aduce mie aminte de Brazilia, m-am imbracat mai gros. S-ar putea sa ma intorc, s-ar putea sa nu ma intorc acasa. Asta e viata, m-am pregatit pentru orice (...) Daca ma salta, bine, daca nu ma salta, ma duc sa ma dau cu caiacul, ca ...citeste mai departe despre "Mazare s-a trezit cu DNA la primarie: Daca ma salta, bine, daca nu, ma duc sa ma dau cu caiacul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Radu Mazare perchezitii, #Radu Mazare DNA, #Radu Mazare primarie , #Stiri Administratie