Medic in Romania: Salariile marite fara a pune punct coruptiei si risipei, pansament nou peste cangrena

Joi, 20 August 2015, ora 17:15
1155 citiri
Medic in Romania: Salariile marite fara a pune punct coruptiei si risipei, pansament nou peste cangrena
Foto: Letitia Veronica Coriu

In urma cu o saptamana, dr. Letitia Veronica Coriu (foto), de la Sectia ATI din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), a publicat pe Facebook o scrisoare in care cerea reformarea sistemul de sanatate, problema salariilor fiind doar una dintre cele ridicate de medic.

Acesteia i s-au alaturat alti doi colegi de la SUUB si au deschis impreuna pagina de Facebook Medici gata de greva generala. Solicitam salarii decente!, care a adunat pana acum aproape 30.000 de membri.

Medic in Romania: Povestea unui rezident obligat sa aiba 3 joburi ca sa supravietuiasca

Dr. Letitia Veronica Coriu a explicat, intr-un interviu acordat Ziare.com, care sunt doleantele medicilor, cum poate fi resuscitat sistemul medical romanesc si care sunt obiectivele Aliantei Medicilor pentru modernizarea in Sanatate.

"Degeaba Guvernul ia bani dintr-o parte si ni-i da noua, daca nu rezolva problema coruptiei si a risipei din sanatate. Este ca si cum ai pune un pansament nou peste o cangrena",... citeste mai departe despre "Medic in Romania: Salariile marite fara a pune punct coruptiei si risipei, pansament nou peste cangrena Interviu" pe Ziare.com

#Letitia Veronica Coriu revolta medici, #salarii medicii Letitia Veronica Coriu, #resuscitare sistem medical , #Stiri Administratie