Medicii de la Spitalul Floreasca nu renunta la protest: Demisiile continua

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 11:34
3498 citiri
Medicii de la Spitalul Floreasca nu renunta la protest: Demisiile continua
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa ce 17 din cei 31 de medici de la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Floreasca si-au dat miercuri demisia, protestul continua si joi.

Pana in acest moment, 22 de medici primari si specialisti de la UPU si-au depus demisiile, precum si mai multi asistenti. Chiar in aceste clipe exista cadre medicale care isi scriu demisia, a declarat un doctor de la Floreasca. "Cei care erau ieri de garda au venit azi si si-au depus demisia", a spus acesta.

Amintim ca, miercuri, 17 din ce 31 de medici de la UPU Floreasca si-au dat demisia pe motiv ca nu se mai inteleg cu managerul spitalului Sorin Pana, acuzat ca se poarta abuziv si ca din cauza lui unitatea a ramas fara medicamente, iar seara au avut loc discutii cu ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu. Acesta a asigurat cadrele medicale ca s-au gasit solutii pentru problemele lor, iar, ulterior, managerul Sorin Paun si-a depus demisia.

Acum, medicii sustin ca s-ar putea razgandi in privinta demisiei in functie de noua ...citeste mai departe despre "Medicii de la Spitalul Floreasca nu renunta la protest: Demisiile continua" pe Ziare.com

#demisii continua Floreasca, #protest medici Floreasca , #Stiri Administratie