Medicii se pregatesc de greva generala si ameninta cu demisii in bloc. Cum poate fi resuscitat sistemul de Sanatate?

Duminica, 16 August 2015, ora 14:30
1305 citiri
Medicii se pregatesc de greva generala si ameninta cu demisii in bloc. Cum poate fi resuscitat sistemul de Sanatate?
Foto: Ziare.com

Foarte multi medici romani sunt decisi sa intre in greva generala. Acestia sunt nemultumiti de conditiile precare in care sunt constransi sa lucreze, precum si de salariile mici.

Un prim strigat de disperare ar putea fi auzit pe data de 1 septembrie. Atunci, medicii ar putea declansa greva de avertisment, iar acestia ar putea merge pana la greva generala. Nu este exclusa nici varianta unei demisii in bloc.

Peste 18.080 de medici s-au alaturat grupului de Facebook Medici gata de greva generala. Solicitam salarii decente!, iar in ultimele zile mesajele sunt din ce in ce mai vehemente.

"Numai o singura ora daca medicii nu ar fi la locul de munca mii de oameni ar muri. Dragi colegi, numai situatiile extreme vor putea trezi pe cei care dorm si ne batjocoresc cu aceste salarii mizerabile!

Asadar numai daca vor muri oameni, atunci vom fi ascultati. Daca nu vom fi uniti sa intram cu totii intr-o greva generala, nu vom reusi.

Vom fi intimidati in felurite feluri si din diferite ...citeste mai departe despre "Medicii se pregatesc de greva generala si ameninta cu demisii in bloc. Cum poate fi resuscitat sistemul de Sanatate?" pe Ziare.com

#medici greva generala, #medici greva, #medici grup Facebook , #Stiri Administratie