LIVE Pomenile electorale, la votul final: Ministrul Muncii ii roaga pe deputati sa nu vanda iluzii oamenilor

Luni, 07 Noiembrie 2016, ora 16:35
1152 citiri
LIVE Pomenile electorale, la votul final: Ministrul Muncii ii roaga pe deputati sa nu vanda iluzii oamenilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Masurile prin care o parte dintre angajatii din Sanatate si Educatie ar putea primi mai multi bani sunt supuse, luni, votului final in Parlament.

Camera Deputatilor, for decizional, urmeaza sa discute si sa voteze luni proiectul care a nascut dezbateri aprinse pe scena publica, atat guvernul cat si experti din mediul bancar avertizand ca astfel de masuri luate din ratiuni electorale vor avea un impact negativ asupra bugetului de anul viitor.

Daca proiectul va trece, salariul de baza in invatamant ar putea creste la 15% incepand cu 1 ianuarie 2017, pe cand salariul de baza de incadrare, pentru personalul Casei de Asigurari de Sanatate, ar urma sa creasca cu 25% chiar din luna decembrie a acestui an. In plus, plata sporurilor pentru personalul medical s-ar putea face la nivelul acestui an, si nu la nivelul din 2009. Iar de mariri cu 15 la suta vor avea parte si angajatii din sistemul de asistenta sociala.

PNL a anuntat ca boicoteaza sedinta, neparticipand astfel la vot. In plen ...citeste mai departe despre "LIVE Pomenile electorale, la votul final: Ministrul Muncii ii roaga pe deputati sa nu vanda iluzii oamenilor" pe Ziare.com

#vot camera deputatilor crestere salarii, #vot final camera deputatilor crestere salarii, #camera deputatilor crestere salarii , #Stiri Administratie