Mesaje de Ziua Europei: Ciolos le aminteste romanilor care sunt avantajele de a fi in UE

Luni, 09 Mai 2016, ora 15:09
875 citiri
Mesaje de Ziua Europei: Ciolos le aminteste romanilor care sunt avantajele de a fi in UE
Foto: Arhiva/Ziare.com

De Ziua Europei, premierul Dacian Ciolos tine sa aminteasca romanilor ca sunt cetateni europeni, el trecand in revista cateva dintre avantajele de a face parte din UE.

"Suntem romani, dar nu trebuie sa uitam nicio clipa ca suntem si cetateni europeni. Incepem aceasta saptamana aniversand Ziua Europei.

Folosesc aceasta ocazie pentru a sublinia avantajele pe care Uniunea Europeana ni le ofera: un deceniu de modernizare, dezvoltare economica si sociala neintrerupta. Este momentul ideal sa ne reamintim motto-ul Uniunii Europene: 'unitate in diversitate' care ne-a ajutat sa ramanem uniti in toti acesti ani", scrie luni Dacian Ciolos pe Facebook.

Intr-un mesaj mult mai elaborat, postat de aceasta data pe site-ul Guvernului, premierul aminteste de momentul intrarii Romaniei in UE, dar si de faptul ca Romania va prelua Presedintia Consiluilui UE: "Anul acesta, marcam Ziua Europei pentru a 10-a oara ca stat membru al Uniunii Europene.

In mai 2007, cand participam pentru prima data ...citeste mai departe despre "Mesaje de Ziua Europei: Ciolos le aminteste romanilor care sunt avantajele de a fi in UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mesaje Ziua Europei, #Ciolos mesaj Ziua Europei, #Lazar Comanescu mesaj Ziua Europei, #Alina Gorghiu Ziua Europei , #Stiri Administratie