Mesaje haioase pentru soferi pe un drum periculos: "Acum incepe greul", "Exista speranta" (Video)

Sambata, 30 Septembrie 2017, ora 14:49
2028 citiri
Mesaje haioase pentru soferi pe un drum periculos: "Acum incepe greul", "Exista speranta" (Video)
Foto: captura video Facebook/DRDP Timisoara

Pe DN 68A, care leaga Deva de Lugoj, au fost montate recent niste panouri cu mesaje inedite pentru soferi, printre care "Acum incepe greul" sau "Exista speranta".

Panourile sunt puse intre localitatile Holdea, judetul Hunedoara, si Margina, judetul Timis, pe cel mai periculos sector de 15 kilometri din DN 68A.

Astfel, soferii pot observa din trei in trei kilometri panouri cu mesaje precum "Acum incepe greul", "Rezista", "Exista speranta" si "Inca un pic", traduse si in limba engleza.

"Pe DN68A, intre Holdea (jud. Hunedoara) si Margina (jud. Timis), au fost montate, experimental, din 3 in 3 kilometri, panouri care speram sa va ajute in timpul parcurgerii unui traseu greu. Fiind un sector periculos, va indemnam sa evitati depasirile, acestea fiind cel mai des cauza unor accidente grave", transmite pe Facebook Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

B.B. ...citeste mai departe despre "Mesaje haioase pentru soferi pe un drum periculos: "Acum incepe greul", "Exista speranta" (Video)" pe Ziare.com

#mesaje amuzante soferi drum periculos , #Stiri Administratie