Mesajul Anonymous dupa protestele din Romania si imaginea care face cat o mie de cuvinte (Foto)

Luni, 06 Februarie 2017, ora 15:07
4974 citiri
Mesajul Anonymous dupa protestele din Romania si imaginea care face cat o mie de cuvinte (Foto)
Foto: Facebook/Anonymous

Anonymous a postat pe Facebook un mesaj impresionant despre protestele din Romania, unde duminica seara au iesit in strada, in toata tara, peste 600.000 de oameni ca sa lupte pentru democratie.

Gruparea de hackeri a publicat pe pagina sa de Facebook doua fotografii alaturate, una cu spectatorii unui meci de fotbal, iar cealalta cu multimea adunata aseara in Piata Victoriei.

Pe prima poza se poate citi urmatorul mesaj: "Imaginati-va cum ar fi daca lumea ar pune atat de multa pasiune in lucruri care conteaza cu adevarat".

Iar pe a doua fotografie a fost suprapus un text prin care Anonymous se declara impresionata de ce s-a intamplat in tara noastra in ultimele zile.

"Ca in Romania, unde peste 600.000 de oameni care au protestat pentru a sasea zi consecitiv au fortat Guvernul sa anuleze o lege care i-ar fi protejat pe politicienii corupti", este mesajul celor de la Anonymous.

Aducem aminte ca, saptamana trecuta, inainte ca Guvernul Grindeanu sa abroge ordonanta privind modificarea Codurilor Penale pe care o adoptase pe furis, pe Facebook a fost lansat un apel la Anonymous sa ne scape de actul normativ.

"Va rugam, ajutati Romania! Coruptie in miezul noptii. Anulati legile care acum permit furtul si coruptia, stergeti baza de date a Guvernului...orice, va rugam! Multumim!", este mesajul postat de un roman pe pagina de Facebook a gruparii Anonymous.

D.T. ...citeste mai departe despre "Mesajul Anonymous dupa protestele din Romania si imaginea care face cat o mie de cuvinte (Foto)" pe Ziare.com

#Anonymous proteste Romania, #Anonymous mesaj Romania, #Anonymous imagine proteste Romania , #Stiri Administratie