Meteo: Weekend calduros, dar si cu ninsori

Sambata, 18 Februarie 2017, ora 06:27
950 citiri
Meteo: Weekend calduros, dar si cu ninsori
Foto: Arhiva Ziare.com

Vremea in weekend-ul in care tocmai am intrat va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada si se vor inregistra temperaturi si de 11 grade. Dar nu scapam de ninsori.

Sambata, in cea mai mare parte a tarii va fi mai cald decat in mod obisnuit. Maximele se vor situa intre 1 si 11 grade, cele mai scazute valori termice fiind in nordul Moldovei, iar minimele vor fi cuprinse intre -6 si 3 grade.

Va ploua putin in timpul zilei, dar doar pe arii restranse din regiunile centrale si nordice, in timp ce noaptea vor cadea cativa stropi in sud-vest, local in sud si centru si izolat in restul tarii.

Vor fi si ninsori in jumatatea de nord a Moldovei, in zonele montane si zona deluroasa a Banatului, Olteniei si Transilvaniei.

Vremea va fi frumoasa si in Bucuresti. Mercurul din termometre va urca pana la 7 grade, iar noaptea se vor inregistra 0 grade. In timpul noptii sunt sanse de precipitatii mixte si depuneri de polei.

Iata temperaturile maxime in principalele orase:

Bucuresti: 7 grade

Craiova: 10 grade

Constanta: 9 grade

Timisoara: 7 grade

Oradea: 6 grade

Iasi: 5 grade

Brasov: 5 grade

Cluj: 4 grade

Sibiu: 4 grade

Duminica, vremea se mentine la fel de placuta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 9 grade, iar minimele vor oscila intre -6 si 3 grade.

Totusi, vor fi precipitatii pe arii extinse in jumatatea de sud a tarii si local in restul teritoriului. La munte va ninge si se va depune un noi strat de zapada. Vor fi ninsori si in Oltenia si nordul si nord-vestul Munteniei, iar in restul tarii precipitatiile vor fi mixte, exceptand Dobrogea si Baraganul, unde se vor semnala ploi. ...citeste mai departe despre "Meteo: Weekend calduros, dar si cu ninsori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#meteo sambata, #meteo duminica, #meteo weekend, #vremea sambata, #vremea duminica , #Stiri Administratie