Meteo: Primavara castiga tot mai mult teren

Duminica, 19 Februarie 2017, ora 07:13
1067 citiri
Meteo: Primavara castiga tot mai mult teren
Foto: Arhiva Ziare.com

Vremea se mentine frumoasa si duminica, chiar daca meteorologii au emis o avertizare de precipitatii moderate cantitativ, ninsori la munte si depuneri de polei.

Aceasta este valabila pana luni, la ora 10:00. Pana atunci vor fi precipitatii in jumatatea de sud a tarii si local in centru si nord-est. In sud-vest, cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp si izolat, mai ales la munte, 25-30 l/mp.

In nordul si vestul Olteniei, nord-vestul Munteniei, Muntii Banatului si local in Carpatii Meridionali vor predomina ninsorile si se va depune un strat nou si consistent de zapada. Vantul va avea intensificari temporare, mai ales pe crestele montane inalte, spulberand zapada.

In zonele joase din Banat, Oltenia, Muntenia, Transilvania, sudul si centrul Moldovei, vor fi precipitatii mixte, care vor favoriza depuneri de polei.

Duminica, temperaturile vor fi mari, de pana la 8 grade Celsius, pozitive in toata tara. Cel mai cald va fi in vestul tarii, la Timisoara, unde maxima zilei va fi de 8 grade Celsius. Aproape la fel de cald va si in Capitala.

Iata temperaturile maxime de duminica in cateva dintre orasele tarii:

Bucuresti: 7 grade Celsius

Baia Mare: 7 grade Celsius

Brasov: 4 grade Celsius

Cluj-Napoca: 7 grade Celsius

Constanta: 5 grade Celsius

Craiova: 7 grade Celsius

Galati: 5 grade Celsius

Iasi: 6 grade Celsius

Suceava: 6 grade Celsius

Timisoara: 8 grade Celsius

Luni, ploile dispar si iese soarele. Norii raman pe cer doar in vest si est. Pe litoral, dar si la Bucuresti, e posibil sa ploua temporar.

Temperaturile vor fi in continuare mari in mai toata tara, chiar daca scad cu un grad doua in vest. Cu tot atatea grade se incalzeste insa pe litoral si in Moldova. Pentru Bucuresti este anuntata o maxima de 8 grade Celsius.

Iata temperaturile maxime de luni in cateva dintre orasele tarii:

Bucuresti: 8 grade Celsius

Baia Mare: 4 grade Celsius

Brasov: 5 grade Celsius

Cluj-Napoca: 4 grade Celsius

Constanta: 8 grade Celsius

Craiova: 8 grade Celsius

Galati: 7 grade Celsius

Iasi: 7 grade Celsius

Suceava: 7 grade Celsius

Timisoara: 6 grade Celsius

Citeste si prognoza meteo pentru trei luni. ...citeste mai departe despre "Meteo: Primavara castiga tot mai mult teren" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#meteo duminica 19 februarie, #prognoza meteo sfarsit februarie, #meteo luni 20 februarie, #avertizare ploi ninsori februarie , #Stiri Administratie